Преди 8 години, през 2014, една българска астроложка предрече избухването на

...
Преди 8 години, през 2014, една българска астроложка предрече избухването на
Коментари Харесай

Българската астроложка, предрекла COVID преди 8 г., с нова прогноза, която ще ви изправи косите!

Преди 8 години, през 2014, една българска астроложка предсказа експлоадирането на Ковид-пандемията с плашещи елементи. Става дума за  Марги Паскалева.

Интересното е обаче, че през 2014 година тя прави прогноза за идващите години, която вещае страховити неща. Още тогава тя предсказва, че втората половина на 2021 година има заплаха от боен спор или тежък прелом. Към днешна дата се оказва, че нейните прогнози се сбъдват.

Ето какво споделя тя в тогавашната си прогноза:

Всеки човек помни провалите на Втората международна война, почнала след многочислени районни войни и обхванала цяла Европа. Слънчевото затъмнение на 19.04.1939 година е предхождащо началото на войната. Новолунието на 19.05.1939 година дава старт на войната.

На 10.06.2021 година има слънчево затъмнение, като има същата съпротива сред Марс и Плутон, както в картата на 39-та година. През 2021 година обаче става дума за съпротива сред Марс и Плутон в хороскоп на затъмнение, а не на нормално Новолуние. Марс и Плутон са планети, наречени „ малефици “ – планети със зловредно въздействие, като Плутон има отношение към огромни групи хора.

Другите две планети, които също са „ малефици “ и образуват неподходящи аспекти, са Сатурн във Водолей и Уран в Телец през 2021-ва.

Толкова време поносим тежкото въздействие на квадраурата Уран в Овен с Плутон в Козирог. Тогава Сатурн във Водолей образува провокационен аспект с Уран в Телец. Ако не беше и опозицията сред Марс и Плутон, нещата щяха да стоят по различен метод.

Една от страните, които ще бъдат наранени от въздействието на затъмнението през 2021 година, е Съединени американски щати.  В хороскопа на Съединени американски щати преди всичко има съвпад на слънчевото затъмнение с Марс в 7 дом в Близнаци – домът на взаимоотношенията с сътрудници и врагове. Опозицията сред директния Нептун в Риби и Нептун в Дева от хороскопа на Съединени американски щати образуват таоквадратура със затъмнението и Марс в Близнаци в 7 дом. И най-после тежката съпротива на Марс в Рак от хороскопа на затъмнението към директния Плутон и към Плутон от хороскопа на Съединени американски щати – има така наречен плутонов възврат.

Марс е планета на войните и случаите, а Плутон в съпротива с Марс основава заплаха за живота на огромни групи хора, както и за доста тежка финансова рецесия в Америка. От историята знаем по какъв начин се е отразила в международен аспект квадратурата сред Слънчевото затъмнение и Сатурн в Овен към Плутон в Рак, както последвалото Новолуние на 19.05.1939 година и опозицията сред Марс и Плутон.

 астрология карта

Същото слънчево затъмнение на 10.06.2021г. е в съвпад със Слънцето от хороскопа на Русия. Опозицията Марс / Плутон от затъмнението подчертава напълно тъкмо Сатурн в Козирог от хороскопа, а Уран в Телец е в съпротива на Плутон от хороскопа.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР